Palatető felújítás

Palatető felújítás Tiszavasvári

Palatető felújítás Tiszavasvári

Palatető felújítása esetén a fedés cseréje mellett új pala vagy bitumenes zsindely alkalmazására van lehetőség. Szolgáltatásunk keretében vállaljuk meglévő palatetők felmérését, felújítását és szükség esetén teljes cseréjét. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk palatetők kivitelezésében és felújításában.

Palatető felújítása több előnnyel jár:

•Megőrzi az épület eredeti megjelenését. A pala vagy bitumenes zsindely illeszkedik a ház stílusához.

•Gazdaságos megoldás. A tetőszerkezet és a lécezés megtartása költséghatékonyabb, mint teljes tetőcsere.

•Tartós megoldás. A minőségi anyagokkal és szakszerű kivitelezéssel akár 30-50 évre új életet lehet lehelni a tetőbe.

•Megkönnyíti a hőszigetelést. A megbontott felületeken lehetőség van utólagos hőszigetelésre, extra hő- vagy hangszigetelésre.

Szolgáltatásunk a tető átvizsgálásával kezdődik, melynek során felmérjük a pala vagy zsindely állapotát, a tetőszerkezetet. A felújítási munkák a sérült, hiányzó elemek pótlásával, cseréjével folytatódnak. Amennyiben a tető állapota nem teszi lehetővé a felújítást, új pala vagy zsindely fedést ajánlunk. Munkatársaink magas szakértelemmel, precízen dolgoznak, a felújítást garantáljuk.

Válassza a minőséget és a megbízhatóságot! Forduljon hozzánk bizalommal palatető felújításával kapcsolatban, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére és készítenek ingyenes felmérést és ajánlatot.
Palatető felújítás